Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I väntan på pipet


Hjärtats slag

Hjärtat slår, höga snabba slag

Det känns som om hela världen hör dom.

Det är mina hjärtslag som hörs i väntan
på att pipet från mobilen ska höras.

Får jag skratta eller gråta idag?!




Fri vers av Angel_
Läst 206 gånger
Publicerad 2006-05-21 10:13



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
Ja det får du
2006-05-22

    Mejja
Det beros ju väldigt på vad du väntar på... ibland måste man finna sig i den ovissheten. Och just bara invänta.
2006-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Angel_