Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sviktar

Du brukar säga att jag ska prova något jag aldrig gjort förut
Vara ensam med mig själv.

Det är vid tillfällen då du säger sådana otroligt korkade saker
som jag sviktar.

Mitt hjärta vrålar att du inte känner mig alls
Att du inte vet något om mig
Och inte vill du veta heller

Rädd blir jag , skrämmande rädd för att jag fortsätter lyssna
på ditt stackars ovetande skitsnack

Ingen har varit mer ensam än jag
Jag har varit en främling som tittat förbi i mitt liv
Passerat obemärkt,utan att efterlämna några större rubriker

Fortfarande förvånas jag över bristen på förståelse hos dig
Dig som jag låtsas älska




Fri vers av annalena VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-18 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annalena
annalena VIP