Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flykt eller flytt

Jag helt enkelt slutade älska dig
Inte helt enkelt

Allt det vanliga
med flytt
Ändra adress
Byta liv
Avsluta påbörjade måsten

Kärleken bråkade
för mycket mellan oss




Fri vers av annalena VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-18 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annalena
annalena VIP