Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svår

Min kärlek är inte svår
Vart får du det ifrån
Den är enkel
Det är lätt att bli älskad av mig
När jag får älska som jag vill
På mitt sätt




Fri vers av annalena VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-18 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annalena
annalena VIP