Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inte många levande människor ...


Haiku 18.3.2017

 

 

det var som tusan!

veckans läsningar tusen,

sökmotorisk bragd

 

2017-03-18  21:28




Bunden vers (Haiku) av Minkki VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-03-18 20:27



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Ett gott resultat väl haikuhyllat!
2017-03-19

    ADI Nehlin
Hurra för dig!
2017-03-19

  Bo Himmelsbåge
Inte illa detta...!
men... hellre en levande mänsklig kontakt... än tusen robotmotoriska...
för hur kommunicerar man en robot...?!

Träffande haiku!
2017-03-18

    ej medlem längre
Ett tecken på att du väcker intresse.. inte att sökmotorn är bra.. om du haft tusen läsare.
2017-03-18

  Poeten Salvador VIP
Att skriva haiku är formellt enkelt men oerhört svårt om det ska bli bra. Du behärskar konsten bra
2017-03-18

  Maj-Lis VIP
Inte dåligt de
2017-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP