Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
finlandssvenska: pladuska, syn. pladaska, pladajska = något stort, mjukt som håller ihop, sådär som en kopannkaka


haiku 19.3.2017

 

Därute, flyger,

jättepladuskor, värdigt,

långsamt, himlamjäll

 

 

2017-03-19   17:25




Bunden vers (Haiku) av Minkki VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-03-19 16:25



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Härligt sätt att lära nygamla ord.
Gissar på regnmoln.
2017-03-20

  walborg
Underbart språk
2017-03-19

    ej medlem längre
Kopannkaka (ry.: pladusjka) var poesi, varken mer eller mindre.
Närande och gott.
2017-03-19

  Bossepoet från Österbotten
Välfångat med haiku ord.
2017-03-19

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om extrastora snöflingor!
2017-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP