Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Road closed

Ledsamt ser jag på
Utan att kunna säga
När du fullständigt tror
På vad du gör
Men inte förstå
Eller rättare sagt
Tror sig själv förstå
När hela självbilden i själva verket
Är helt upp å nervänd

Vill bara skrika rakt ut
Föööör heeeelveeeeete
Ljudet når tyvärr inte så långt
Som till en annan planet
Jag lämnar nu in nycklarna till bakdörren
Den strimma hopp jag ville se
Har släckts
Road closed forever




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-19 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP