Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är det som är sorg

hur många ord jag än har
kommer inga i närheten av
att beskriva

egentligen

någonting




Prosa av Shush
Läst 266 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-03-21 17:12



Bookmark and Share


  LillaLovis
Så sant.
2017-04-01

  S.A.I. Steve Lando VIP
sägandes väl, här beskrivet
2017-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Shush