Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Canto nr 2.


Canto av Elena Afonina


innan blommorna en gång
stod där i
prunkande rader

gick i fårorna en täljkniv
och skrammel av hästar

eftermiddag

och bådas ögon
ut över sjön

en tankfull hand hänger
ner och slickas av
hunden i gräset





Fri vers av Göran P Rödholm
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-22 15:33



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Vilket härligt flödande språk!
2017-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Göran P Rödholm
Göran P Rödholm