Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sorgens steg

jag hör dina steg
därute
men dina fordom så glädjefulla fjät
ekar nu tyngd
och sorg

och ditt skratt
som en gång vibrerade så vackert
mellan dessa ljusa väggar
har nu tystnat  i ett ordlöst skri

gråten
har stannat i tiden
evigt
är tårarnas flöde




Fri vers (Fri form) av Hermonius
Läst 319 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-24 19:01



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörande text som slår an en känslosträng i mitt inre!
2017-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Hermonius
Hermonius