Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ruta 1

Det var inte saxen som var trasig utan min egna styrka som inte klarade av att klippa den första tråden
Trådarna som bildat ett nät runt om mig
Trådarna är för många att jag vet knappt var jag ska börja
Hur kommer jag ut utan att trassla in mig igen?
Vad finns där utanför?
Nu är jag här igen i ett enda trassel
Ett trassel som jag svårt att ta tag i för jag vet inte hur man gör
Jag visste hur man gjorde men jag har glömt
Jag är tillbaka på noll igen
Ruta ett
Röran är större än jag väntat mig när jag började peta upp den första knuten
Det gör ont och istället för att känna en lättnad lägger jag skulden på mig själv
Jag har förstört mig själv
Allt jag rör älskar jag för mycket och tillslut blir det min fiende och jag blir tvungen att slåss för mig själv
Bevisa att jag förtjänar det jag älskar
Jag har någon på min axel som aldrig låter mig sluta stå upp för mig själv
Sluta gråt och ta dig samman låter rösten
Jag tillåter mig inte längre att känna glädje
Jag tillåter mig inte längre att känna lust
Jag tillåter mig inte längre att vara jag för jag vet inte vem jag är

En dag i taget säger alla
En dag i taget är min räddning just nu





Fri vers (Fri form) av Olivia Tapper
Läst 400 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-03-24 15:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olivia Tapper
Olivia Tapper