Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag är rädd för att vakna

Hur skall jag kunna sova
När jag är rädd för att vakna

Lämnad i förgängligheten

Jag kan inte förstå
Hur du kan få mig att darra

Med ett andetag

Hur kan jag känna mig naken
När jag alltjämt gömmer mig

I mitt skinn

Jag är bävar inför känslan
Av när du rör vid mig

I mörkret

För jag vet om
Att du kan slita isär mig

Med dina ord

Så hur skall jag sova
När jag vill räkna alla dina andetag

Innan gryningen kommer




Fri vers (Fri form) av Missbruksbarn
Läst 171 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-03-25 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Missbruksbarn