Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den hängde

den hängde

den hängde
har tappat all kontakt
med jorden

han svävar över livet
i evig intighet

och de levande

de levande kan se in i hans blicklösa  ögon
och lyssna till hans ordlösa visdom

sprungen ur aldrig skådade länder

från marken därunder hans nakna fötter
som stundom smeks av en lätt bris




Fri vers (Fri form) av Hermonius
Läst 216 gånger
Publicerad 2017-04-09 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hermonius
Hermonius