Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En glad baladi

Det är vår!
Nu vill jag känna mina bara fötter dra upp kraften från Moder Jord!
Jag vill öppna mitt bäcken, känna mina höfter teckna evighetens tecken...

Det är sol!
Min torso i kamelens böljegång vet mer om att lösa knutar och bygga upp längtan än vad mitt gamla, trötta huvud förmår...

Marken blommar i lila och gult!
Ah - min inre arabiska prinsessa, ta mina klockrena fingercymbaler
och för mig in i en flirtig baladi...




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 695 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-03-26 23:19



Bookmark and Share


  Päronsplitt
Underbar vårdans så full av kraft och massor av mystik. Du väver in så mycket känslor och bilder på skickligt vis där kroppen och naturen blir ett. Mäktigt och vackert. Ja!!!
2017-04-04

  Lars Hedlin
Härligt gillas!
2017-04-02

  lila fjäderblomman VIP
Underbar vårbaladi från dig!
2017-03-31

  Anya VIP
Oj så livsbejakande och levnadsglatt. Faller särskilt för:
"Jag vill öppna mitt bäcken, känna mina höfter teckna evighetens tecken... "

Denna tar jag till mig i dagen.
2017-03-27

    Dan Myrbeck
Googlade och såg fina bilder.
Det verkar både glatt
och färgglatt!
2017-03-27

  Janina Kaminska
Dina ord vibrerar av underbara vårkänslor.
2017-03-27

    ej medlem längre
När hela kroppen känner livsglädje och vårstyrka! Underbara ord från dig.
2017-03-27

  Marita Ohlquist VIP
Livslust och livsglädje i vårens tid!
Själ och hjärta dansar en virvlande dans.
2017-03-27

  Rise Little One
Så nära jorden, så nära själen är dina ord!
2017-03-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Du målar ett fantastiskt och livsbejakande självporträtt av dig själv i solsken och musik.
2017-03-27

  Salvation Pepper
Varm vårhyllning!
2017-03-27

  ULJO
Härliga vår
2017-03-27

  Respons VIP
Dansen är livets glädje och längtan och du fångar det så bra!
2017-03-27

  Marianne Räf
Åh, vilken vårnymf du beskriver !
Barfotaprinsessan njuter av solen..
Ett härligt självporträtt !! :)
2017-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP