Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\" Jag väntar förevigt Vid livets slut. \"


Livets Äng.

Jag och du på en äng så röd
En mötesplats efter vinterns död
Låt oss träffas där
Då natten är kort
När löven faller
Och snön smultit bort.

Låt oss sitta där och minnas livet
Dagar av trygget, var tagna förgivet
Men först ska livet
Levas ut
Jag väntar förevigt
Vid livets slut.




Fri vers av Tidslös
Läst 431 gånger
Publicerad 2004-09-28 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tidslös