Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pissdagar seglar förbi. I dag tog en våg mig och allt stinker fan ammoniak


Arvet efter Quijote

I mitt brevinkast damp ett brev ned signerat kommunen
De lät meddela att de behövde borra i min hjärna den 6/10
Jag trodde enbart de sysslade med vård, äldreomsorg,
skola, parkförvaltning och andra områden som inte har med
elektricitet och kortslutningar att göra
De har förvisso certifierade elektriker
men de döms ofta ut som undermåliga av den privata sektorn

Jag svarade i en skrivelse att de inte hade mandat att initiera
lobotomi eller vad det nu var som de lät gå under benämningen
"Reparationsarbete".
Dessutom skulle jag iväg och se Tjechov det utsatta datumet
Jag postade dock aldrig skrivelsen, påmind om att Norska staten
hade borrat efter olja ur mina vener förra vintern
och USA hade ju sedan barnsben låtit Hollywood
och Tv-shop utföra lobotomeringen

Därför var det lönlöst att kommunen skulle utföra dubbelt arbete
Det kostar ändå en slant att öppna upp och gräva bland ogräset
Men som sagt, jag skrynklade ihop skrivelsen och kastade den bland
de döda katterna i den kommunala sandlådan på gården
Som Lundabo betalar jag nästan högst kommunal skatt i Sverige
så visst har jag rätt att jävlas med de jävlarna då och då
Kanske jag rentav blir foglig efter ominstallationen






Fri vers av henke_r
Läst 268 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-03-27 15:32



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Svartbågade
Humorfyllda
Tasksparkar
Till Storebror
som på oss
alla "småttingar
rår!
Förlösande skrivet
Tack!
:)

2017-03-28

    jaybird
"sedan barnsben låtit Hollywood
och Tv-shop utföra lobotomeringen "

Alla dessa flagnande hölster till knallpulverpistoler, á la Bröderna Cartwright, som dagens unga placerar sina mobiltelefoner i.


Alla dessa revolutionerande roddmaskiner som dammar under sängar och i vindsförråd.


Befriande självdistans i din text. Som tändgas till associationer.
2017-03-28

  alicja lappalainen VIP
en rolig dikt om byråkratin.
2017-03-27
  > Nästa text
< Föregående

henke_r
henke_r