Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bokstavsdikt


L

Blir ganska labil
snudd på lam
i ditt lena landskap
Kan du lappa ihop mig
ledsen över det jag gått miste om
Mitt libido är alltför starkt
Kan inte låta bli att tänka
Du lyfter mig
Lockad av ljuset i din blick
Lek med mig




Fri vers av Ebbapunkt
Läst 256 gånger
Publicerad 2006-05-21 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ebbapunkt