Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Januari 2004 förledde mina tankar mig till att skriva dessa ord Publicerad här tidigare i maj 2005


Den absoluta perfektionen

Den absoluta perfektionen
härbärgeras väl
fördold
i den ofullkomligt
allomslutande situationen ...

Det vackraste jag vet
är det ofullkomligt
undersköna du skänker mig
i den verklighet
du får mig att känna
tillsammans med dig ...

Det ofullkomliga är det
som ger oss möjlighet
att kunna utvecklas och växa
tillsammans ...

Attraktionen och kärleken
är själva grundvalen
för perfektionen!

Inte så konstigt att jag älskar dig!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-03-30 18:36



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Visdomsord
Med dolda
Undertoner
av skönhet!
:)

2017-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP