Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag, helt enkelt.

Allt som jag gjort fel
kan jag göra rätt.

Jag.

Bara jag jag jag.

Jag kan

jag vill

och whatever.

Och jag ångrar ju ingenting,
för jag har ju så många namn,
och det jag gjorde då,
och det jag gör nu,
väger upp varann.

Jag är noll, helt enkelt.




Fri vers av Linda Antoinette
Läst 521 gånger
Publicerad 2006-05-21 19:20



Bookmark and Share


  malin.
jag tokgillar sista stycket.. "och jag ångrar ju ingeting..." bra!
2006-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Linda Antoinette
Linda Antoinette