Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den ständiga kampen mot skuggan i mitt liv!

Jag har jagat en skugga i hela mitt liv...
en skugga som inte ger mig ro,
den förföljer mig var timma hela dagen,
och ger mig ingen ro på natten!

Den är spöklik och väldigt skrämmande,
som en kommande katastrof,
jag ser de ständiga tecknen som varnar
men jag kan inte gömma mig.

Min kropp är ständigt på vakt
och mitt sinne likaså...
ska jag hinna springa ifrån denna skugga
eller ska den sluka mig som ett svart hål?

Jag kämpar med det som kallas "livet" varje ögonblick
ömsom älskar jag det, ömsom hatar jag det...
men längst in i mitt bultande hjärta finns något
som säger....kämpa min vän, det är det värt!

Och därför kämpar jag denna ojämna kamp
varje år, månad,dag, timma och sekund
medveten om att livet trots allt går vidare
och att skuggan aldrig kommer att lämna mig!






Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-31 10:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du har lyckats identifiera skuggan som det stora hotet, detta är ett viktigt steg för att kunna leva med detta skuggrika svarta hål och att lyckas hålla det på avstånd.
2017-04-20

  Öknens Ros VIP
att kämpa för att leva, ständigt denna kamp för att orka gå vidare. håll ut det är en ny dag imorgon!
2017-04-06
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP