Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har länge sett galenskapen i din själ

Jag har länge sett galenskapen i din själ
Gro inför din ärrade kokong
Och klösa riva slita, förstöra
Men du var ändå vacker
Ett leende bleknar bakom mörka fasader
Ljuset bakom muren slocknar
Och krigaren överger sin post
Du bar ärren efter striderna
Med värdigheten av en krigshjälte




Fri vers (Fri form) av Missbruksbarn
Läst 185 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-03-31 20:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
värdigheten ett ord som brukas för sällan
2017-05-30

    ej medlem längre
Den var mörk - djupet i den smärtsam.
2017-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Missbruksbarn