Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faller gör man hela tiden...

Då flyger dörrarna vidöppet upp
när luften dallrar bara för att
du går förbi...
Jag håller mig i dörrkarmen
inte bara för att inte falla
jag vill ju inte hur du skall se
hur jag skakar...
Men det är ju ingen risk
blicken din är riktad
åt ett annat håll...
Även om jag hade sträckt ut handen
hade du inte sett den...
Det känns nästan kusligt
att man som en
ännu levande människa
kan bli så osynlig
att man inte syns alls...
Jag skulle kanske lägga på mig lite
jag har kanske blivit för smal
ja syns man inte
måste det åtgärdas
på något vis...
Vara beredd
när nästa bris
fladdrar förbi...
Ifall...





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-02 02:42



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Osynlighet med åldern kommen, på okunnighet mest beroende, deras och egen, som de små stegen, ett i taget ut gör de domen.
2017-04-02

  Eva Langrath VIP
Stark text om att bli osynligjord
2017-04-02

  Ezmeralda VIP
Vilken bra text. Den fångade mig.
Det är konstigt att man som du skriver blir helt osynlig.
Vi får försöka vid nästa bris vi.
2017-04-02

  Lars Hedlin
Mycket bra skriftat!
2017-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt