Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland blir det för mycket.


Tryck

Trycket ökar. Pannan. Nacken. Tanken
Böjer sig.
Metallbandet spänns runt hjässan.
Blodet rinner snabbare, för att sen stillna när det nått din lekamens gräns.
Blodet pressas ur ådrorna, ut mot kroppens yta.
Trycket lämnar inte utan fortsätter i jämn takt.
Sen exploderar allt.

Eller hade exploderat om du inte hade hållit igen.

Sen tystnad.

Blodet rinner sakta tillbaka till sin rätta plats i systemet.
Tvekande.
Illamåendet dunkar genom varje fiber.
Tröttheten manifesterar sig genom hopplöshetens gråhet.
Trycket minskar.

Och snart får du sova.




Fri vers av Dameofspade
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-02 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dameofspade
Dameofspade