Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

polibats


du och jag lär oss livet tillsammans

vi andas med samma mun ibland

och leker med samma tårar

och varje gång vi bråkat i tystnad så läker sedan

våra
samtal varje sår

och jag inser om och om igen


jag vill alltid vara med dig




Fri vers av volatile
Läst 285 gånger
Publicerad 2006-05-21 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

volatile
volatile