Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lättrimmat


I mitt kärleksblod

Får inte ut dig ur mitt sinn
Skulle blivit min
Vi är bara vänner nu
Jag blev inte ens din fru
Hur svårt att tömma hjärtat
Lämna bort dig från mitt blod
Klistrad superlimmad
Föll pladask i kärleksflod
Är jag olycklig kär min fråga
Ändå glad jag vågade våga
Dansa in i passionens famn
Känna hettan eldigt låga
Hur svårt ska det vara nästa fråga
Ska man plågas aj och fy
Hittar aldrig nog någon ny
Listigt är mitt rävetänk
Vi ska sitta på samma bänk
För vi är ju goda vänner
Pratar skrattar känslor Känner
Tomhet utan inget alls
Saknad dansar i min vals
Hur svårt att få det som man vill
Tålamod lär mig sitta still.







Fri vers av Sommarina
Läst 253 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-04-04 09:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark men många känslor
2017-04-16

  Bo Himmelsbåge
Det är inte alltid så lätt att hitta den rätta...
man vårdar sina knoppar och väntar på blom...
Men en dag så kommer den...
o vi blir mätta
då strålar den åter
grenen
som nu hänger vissen o tom...

Fint poetat!
2017-04-09

  Anya VIP
En text med knorr fast den har mörka kanter. Tomheten och saknaden lyser igenom.
2017-04-04

  Marita Ohlquist VIP
Ser en kärleksknopp som vissnade innan den slog ut i full blom!
Bra att ha tålamod och invänta nya knoppar.
2017-04-04

    ej medlem längre
Både humor och allvar bor i den här fina texten.
2017-04-04

  ULJO
Kärleken är komplex och har så många grenar och infallsvinklar. Berörs djupt av din fina text som mång nog kan känna igen sig.
2017-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina