Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prisma

Vi träffas i ett hus 
i de blå bergen
minns inte namnet
men det var grönt
vi hade bokat gula rummet
din dotter hette rainbow
hon var inte med
detta ändlöst vackra landskap
november fortfarande varmt
vi lämnar sällan det gula rummet
du varm av sol 
jag frusen av snö
två ord som kommer att prägla vår tillvaro 
och senare våra döttrars namn
jag återvänder var natt 
till det gula rummet i det gröna huset
i de blå bergen
till den brunbrända kvinnan i mina drömmar
låt mig sova

allt är borta




Fri vers av Fred Linz
Läst 381 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-04 12:58



Bookmark and Share


  kriya
drömsk text. Magiskt!
2017-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Fred Linz
Fred Linz