Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats form

formen på hjärtat kan variera
men innehållet är alltid detsamma
smör, mjöl, ägg och socker
smaklig måltid

men stopp! stanna!
äter du mer, så äter du för mycket
det här är ingen hallongrotta
det är bara jag
jag ville visa hur mycket mitt hjärta går av
när du gör som dom andra vill




Fri vers av Ranki
Läst 242 gånger
Publicerad 2006-05-21 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ranki