Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar dina olika uttryck

Somligen strikt
i klänning
tunna ljusa strumpor
därtill
eller
mellantuff
i jeanskjol
och nylonstrumpor
knähöga stövlar
hög klack

stundom
mer sportig
i jeans
färgad topp
där jag blir andlös
inför de översta
oknäppta knapparna

i ljuvliga ögonblick
läppstift
silversmycket i kedjan
där fjärilen i relief
vilar gungande
i halsgropen
stor ömhet inför dej då
min gåva till dej
bekräftar vårt fjärilsförbund

ditt stök med håret
när jag särskilt
förnimmer doften av dej
än samlat i snodd
än i för mej
andlösa stunder
uppsatt och sammanhållet
av fjärilsprydda
hårspännen
min gåva till dej

soliga sommardagar
i piratbyxor
skulpterade vader
högklackade sandaletter
eller remmade sandaler
med tårna lysande i magnetiskt nagellack
färgstark topp, matchande behå
du låter mej ana
den utmanande rundningen
av dina bröst
i våra mest engagerade stunder
i vårt uppdrag




Fri vers (Fri form) av Stigi Skog
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-06 07:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stigi Skog
Stigi Skog