Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längtan till verklighet




Vänta stilla
våren
klarar sig själv.

Gräset gror
under
beslöjade träd.

jaga inte!
Var stilla!

Våren kommer
följande sin egen
längtan
till verklighet




Fri vers (Fri form) av Michaela Dutius
Läst 465 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-07 13:59



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det går inte att skynda på...sen vill man ju hinna njuta av den också, så länge det går...vacker dikt...
2017-04-07

  walborg
Vacker inställning till det som sker utan att Du ändå kan påverka någonting
2017-04-07

  Maria Sundelin VIP
En härlig längtan
Kramar
2017-04-07

  ~Leonardo~
Var sak har sin tid...får det mig tänka på.
Du fångar fint denna årstid.
2017-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius