Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommaren Nollfem

Sommaren nollfem som mest handlade om saknad och längtan
En obekräftad övergivenhet som fyllde hela mitt sinne
Ord i böcker som gav mig en fantasi att längta till
så mycket att det nästan gjorde ont
Melodier som mest handlade om saknad matade ensamheten
till den grad att jag faktiskt grät

Den övergivenheten jag kände var bara inbillning
Men hur kan något som gör så ont vara på låtsas?
Våren nollsex återupplever minnen från det förflutna
Kanske vågar jag inte gå vidare i rädslan att bli sårad igen?
Önskan att bara känna det som är verkligt är stark
Men jag har aldrig lärt mig hantera kärleken på riktigt

Någon dag skall jag lära känna verkligheten på riktigt
Och våga känna och ta emot all den kärlek jag får
Om jag låtsas att året inte har varit så kanske det går
att börja om på nytt med alla känslorna
Med den enda skillnaden att jag nu vet att du fortfarande bryr dig
och alltid kommer att göra det - du med




Fri vers av Lenore
Läst 1197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-05-22 00:02



Bookmark and Share


  Fångaetthjärta
Man kanske inte behöver låtsas som att saker inte har hänt, utan låta det vara, acceptera det och förhoppningsvis lära sig någonting utav det? Jag vet inte
2009-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Lenore