Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är så ledsen idag för det som hände i Stockholm igår.


VEM VET?

När vi var små sov vi skavfötters som man sa.
Det gav oss trygghet om vi kände obehag på något vis.

Nu hjälper inte det när allt är borta, hela tryggheten så känner jag.
Jag förstår inte detta varför de gör sådant.
Kör i en folkmassa så att oskyldiga människor dör och blir skadade.

Vad vill de? Tror de verkligen att de blir martyrer?
De blir ju så hatade.
Vi har demokrati i Sverige, är det så att de hatar det?
Vill sarga och förstöra
tilliten mellan oss människor?




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-08 13:05



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Fruktansvärt!
Man känner bara
sorg och vanmakt...

2017-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP