Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sinnet avgör..

En ros kan lysa upp
som en hel trädgård...
En cykel klarar mer än en bil...
Den kan ge ens kropp en skönare stil...
En enda vän kan bli större för en ju
än en hel värld, ja i varje fall 4-ögad
för man är ju tu... Vad säger du nu?




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-09 16:15



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fint om vänskapen
2017-04-09

  Marita Ohlquist VIP
Gillar kopplingen mellan en ros och en vän, båda lyser upp med sin tillvaro!
2017-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt