Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärtgränsen




Pilskna Damer får aldrig
piska skräckslagna män

Bara de moders fixerade
Som njuter modigt i smyg
med sammanbitna tänder.

Av de röda rappens ilnande
smärta, mot betalning!

Mannen rullar ihop sin turban
Ger en bunt oljepengar

Detta får aldrig någonsin
Komma ut.

Bordellmamma nickar
Belåtet,håller igen sin trut

Det kostar på att hederligt
piska synd och skam
Ur karla-karlar

Som far omkring
I kamelernas
Förtorkade land

Bland oaser och
Hägringar. ..

Vad gör man inte
för den barmhärtiga
gärningens skull.







Fri vers av Sefarge VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-04-09 20:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mustig är ett ord som kommer för mig... texten fick mig på bra humör per omgående:)
2017-04-11

  KattenKin VIP
En text aktuell i alla miljöer, idag, liksom igår. Första två raderna sådde blixtsnabbt ett fantasifrö till något jag själv vill skriva om, så extra tack för inspirationen! :)

Applåd för underfundig och cool text!
2017-04-10

  Bossepoet från Österbotten
En skön njutning
anas
bland vattenpipans
doft
av torka fikonrök.
2017-04-10

  Goraxy 89 Orion VIP
Det finns dessa SM special butiker också här - Mycket läder kläder masker bojor piskor kedjor mm. Den som e någorlunda normalt funtad skakar på huvudet o går förbi.
2017-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP