Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen tar vår kärlek

På Stockholms gator lyser
alla våra ögon

Där skenet är av oro
där tårar smakar rädsla

Vår rädsla är ett tecken
på allvar och på styrka

Inget kan besegra
vår kärlek till varandra

Då kärlek finns i själen
som ingen tar ifrån oss

Tillsammans ska vi stå upp
inför rädsla, inför mörker

Skingra bort all ondska
med vårt vapen, vi kallar kärlek




Fri vers av Krimskramsan VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-10 11:23



Bookmark and Share


  Gin83
Riktigt bra
Känslosam samhällsskildring
Jag ser alla typer av ögon framför mig när jag läser denna
Väcker mycket tankar
2017-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP