Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN NYA TIDEN


Visst hade hon älskat förut
och trott att den sanna kärleken infunnit sej
och trott att det var den bästa tiden
Men hon vet nu att ingen tid har varit den bästa
Hon har aldrig haft någon bra tid
Men hon har just gått över trösklen till en tid av äkthet
Genom en port till kärlek som finns på riktigt
med samförstånd uppkommet av oensehet som blivit ett
Jo visst har hon älskat förut men inte hittat hem
Så känner hon sakta den välkomnande känslan av att nu
är hon hemma och kan öppna sin dörr
till sitt inre rum dit han önskas






/ Clara-Fina




Fri vers av Clara-Fina
Läst 266 gånger
Publicerad 2006-05-22 11:07



Bookmark and Share


  * Ammi *
otroligt vackert..så hoppfullt.
2006-05-22

  Helene Månsson
Helt underbart Clara-Fina! /kram Helene
2006-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Clara-Fina
Clara-Fina