Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid

Mitt universum vibrerar
Aldrig kallt, men
en stöt fortplantas
genom eoner av tystnad, genom
varje viskning i min varelse
min tanke lämnar spår
en livlina mellan hjärtan som slår
som ännu längtar in i den stora
värmens levande puls.

Livet som längtar efter sig själv
ropar; jag är, jag är allt som är
Kom
omfamna mig,
du som väntar,
väntar bortom det som är vi
Vi är där tillsammans
Alltid




Fri vers av 1001
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-12 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1001
1001