Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hamnskiftare

likt ormen som ömsar
sitt blanksvarta skinn
ömsar jag mitt inre
min inneboende ande

jag river mina fundament
om och om igen
och reser nya
åter ständigt åter

allteftersom erfarenheterna
goda liksom onda
hopar sig
på varandets hög

livets komposthög
putre factio
nigredo

t r a n s m u t a t i o n

 *      *

 *




Fri vers (Fri form) av Hermonius
Läst 373 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-14 08:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hermonius
Hermonius