Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

evigheten

evigheten

evigheten är evig
i evig tid
i evigt rum
evig är dess cirkel

intet

intet är just intet
intet är dess tid
intet är dess rum
cirkeln är bruten
i intet

därför är intet
mer evigt än evigheten

ni hyllar liv evigt
jag hyllar död intet
ty liv är förgängligt
död är beständigt

därför hyllar jag döden
för att kunna leva

i skuggan av Ω
finner jag i detta nu
min e v i g h e t
och bortom skuggan av Ω
finner jag för alltid
mitt i n t e t




Fri vers (Fri form) av Hermonius
Läst 370 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-14 08:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hermonius
Hermonius