Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morito ergo sum

jag signerade min egen dödsdom
lade varsamt snaran om min hals
i samma stund som jag
blev till

                                 då
                                 nu
                                 för(e) alltid

jag lever
jag dör
jag dör
därför är jag




Fri vers (Fri form) av Hermonius
Läst 343 gånger
Publicerad 2017-04-14 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hermonius
Hermonius