Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bön över bråddjup

 

 

Dagen ger luft

åt svindlande insikten

Vi är barn av Gud

 

Den viskande brisen

som är Du

bär mig

i sina andetag,

får mig att formas

till den jag är i Dig

 

 

 

 

 





 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 231 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-04-12 17:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ps 42:8

Alla är inte Guds barn.

Joh 1:12.
2017-04-14

  Goraxy 89 Orion VIP
Det kunde man kalla att finna tillvarons yttersta samtidigt innersta mening, barnaskapet och delaktigheten i Guds familj med den törnekrönta mästaren som ledsagare, broder och vän !
2017-04-13

  KYREUS of Sweden
Rörande
- insikt,
och
respekt.
2017-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg