Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hyfs och manér' i strålkastarsken





Drullomanin
Breder ut sig

Bättre vara
Plump än fin

Då märks man
Bättre

När man beter sig
Som ett egoistiskt
grymtande svin

Och publiken applåderar
Se så härlig han är,
med sin egna stil

Bättre explosiv och labil
Än tråkigt grå och stabil

Men det är faktiskt de med
Ring i näsan

Som försöker
bevisa motsatsen.

Utåt
till sig själva och andra.

Medan den självsäkre
Inte har några utåtriktade
Behov att bevisa

Och tiger still mellan
grönskande mossa
och gråhetens lava.















Fri vers av Sefarge VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-04-17 10:24



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Snackar du om nåt TV program? (Jag har inga SVT kanaler alls och vi har alldeles tillräckligt irriterande finska pratshower här?
2017-04-17

  Salvation Pepper
Låt dem grymta. En dag tröttnar sanningen med verklighetens reaktion.
2017-04-17

  Stefan Albrektsson
Har du sett samma tv-program som Anya (texten "under filten", tämligen egoistiska grymtare)? Kanske är detta helt andra karaktärer - men de låter inte inbjudande precis...
2017-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP