Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Baktankar i skapelsens tid



Tordyveln är ledsen
Hittar ingen dynga

Att få rulla sig
i och vända

Det är alltför kallt

Men snart kan det hända
Att en tunna kan välta in
I framtidens komposthög

Och det kommer näring
Med skit från en ända

Som äntligen i förlängningen
den heta kärlekens åtrå,
kan tända. ..




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 392 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-04-14 04:58



Bookmark and Share


  gunnnar nylund VIP
Ett bakverk som kanske inte lockar
den kräsne gastronomens smaklökar.
Kul vetja!
2017-04-17

    ej medlem längre
härligt, mulligt, påskpoem/vårpoem...
:)
2017-04-14

  Bossepoet från Österbotten
poesi med en
doft som är
få förunnad att
njuta med glädje
2017-04-14

  Goraxy 89 Orion VIP
Tordyveln har alltid visat sig vara männikans bästa vän
2017-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP