Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uti varje andetag finns ett ögonblick av kärlek

 

Där uti allra vackraste 

blommans skrud utav skira kronblad

och skälvande knoppars ljuvlighet

där uti regnbågens magiska skepnad

och sångfågelns drill av längtan

där uti skogsgläntans rofyllda stillhet

bland mäktiga träd och mjukaste mossa

där uti snäckskalens bländvita skimmer

i vågornas skummande toppar

där land möter hav

och himmelens oändliga blå

övergår i evighet

där uti ALLT dröjer doften

 

av Henne

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-04-24 19:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
UNDERBART ÄR ORDET! :)
2017-04-27

  Linda CH VIP
Ljuvligt vackert!
2017-04-25

  stig wikman
Ljuvligt.

KRAM Å APPLÅD.
2017-04-25

  Fem hjärtan VIP
Åh, så vackert att jag får gåshud ..! En av dina bästa tycker jag!
2017-04-25

    Peter Söderqvist
En vacker doft som sprider sig.
2017-04-24

  Nils-Robert
Dikten skickar känslor om de subtila som omger oss och lämnar spår som enbart de invigda kan förnimma.
2017-04-24

  S.A.I. Steve Lando VIP
suveränt
2017-04-24

  M:tin
Å vad du skriver vackert!!!!!!!
2017-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP