Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så dags då...

Det är aldrig för tidigt
att göra nå´t gott
för man vet ju aldrig
när sist minuten
en nått...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-04-14 12:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Precis just så......
2017-04-16

  limerick
Kloka du. Vi vet ju inte ens om vår sol slocknat för drygt åtta minuter sedan eller mindre.
2017-04-15

    ADI Nehlin
Så sant, så sant. Kloka ord.
2017-04-14

  Marita Ohlquist VIP
Kloka, fina du!
2017-04-14

  ULJO
Vi vet inget om framtiden inte ens vad som händer nästa minut.
2017-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt