Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällens återklang

Eftertanke emedan mörkret sköljer undan dagens ljus
Den vita snön vilar stilla på taken.
Själens andante,
om det inte vore för den skrällande hostan.




Fri vers av Feminaz
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-14 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz