Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppet som dog

Hoppet
är en seglivad jävel
Dö då för faan nån gång

Jag blir så trött
på att fortsätta hoppas
när jag egentligen vet
att det lönlöst
o att jag absolut inte har nåt för det.

Men du lyckades väldigt bra
Det tog sin lilla tid men du
var fanimej duktig.
O hoppet dog.

Hoppas det aldrig mer vaknar.





Fri vers av Sun
Läst 279 gånger
Publicerad 2006-05-22 11:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sun
Sun