Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

böljar sjögräsmjuk

solens kittelstråle; dansar

vintergömda dammkorn, svävar,

cirklar, väcker

kanske eller retas men

 

din andning fortfarande

djup, din sömn som

vågor över, kanske ini,

jag vaggas mjuk

 

och stark, i det gula

någonting blått, lila, 

växer röd, blommar ut;

i hettan; i sommaren

 

i längtan, skyndar nu, jag

simmar i din andning, mot

din hud, famnar hettan; böljar

sjögräsmjuk




Fri vers av Mia Bergenheim
Läst 272 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-04-16 10:39



Bookmark and Share


  blått nagellack
så fint!
2017-04-24

  Larz Gustafsson VIP
"Böljar sjögräsmjuk"
Det spöar t o m Tant Struls "Dunkar varmt".
2017-04-16

    ej medlem längre
jag får rysningar ...
2017-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Mia Bergenheim
Mia Bergenheim