Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har lika lätt till skratt som du har till tårar

Du har lika lätt till skratt
Som du har till tårar
Du skakar när du står på bryggan
Rädd för att störa vattnet
Där ringarna inte tvekar
Att förstöra din spegelbild

I varje droppe vatten gömmer sig
Ett kalejdoskop av tankar
Ännu rädda för att släppas fria
I flodens vita ström

Upprymt tar du språnget
Men ångrar dig när du vaknar
Du är en orkan som är rädd
När det stormar omkring dig
Orkaner är aldrig så fria
Som när världen omkring går sönder




Fri vers (Fri form) av Missbruksbarn
Läst 336 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-16 17:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Instämmer med Lilla Fjärilslätta alla kan härdas men vi får inte förhärdas. Likgiltigheten inför livet är förödande för oss och samhället.
2017-04-18

    ej medlem längre
Men även det sköraste av hjärtan kan härdas. Livet är för kort för att spilla liv på lögner och svek. Såå skönt när jag fått en inre bekräftelse på att allt det som blödde sönder i mig äntligen är borta. Din text träffade stunden, tack.
2017-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Missbruksbarn