Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LÅT MIG ÄLSKA DIG

Låt mig älska dig
med styrkan av mitt renaste vattenfall
svepa bort dina tårar och sorger
bära upp dina tyngdkänslor
fylla ut din tomhet
med mina sjungande oceaner.

Visa mig ditt inre barn
låt mig hålla hans sårbarhet
i mitt hjärta
omfamna hans skriande smärta
med mina sagor om kärlek.

Låt mig älska dina skuggor
din ensamhet och ditt vemod
jag kan bära ditt kyligaste mörker
i min vackraste fågelsång.

Låt mig älska dig, mitt hjärta.

© Laura Popa 2017




Fri vers (Fri form) av Laura Popa
Läst 732 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-17 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Laura Popa
Laura Popa