Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besegra med kärlek

det är svårt att ta in
det som hänt under alla rosor
jag kommer aldrig att förstå

det jag kan
är att vara stark
tillsammans
med er

försöka förstå
att vi inte är ensamma
att vi alltid har varandra

jag tänker inte möta
ondska med ondska

nej

jag tänker möta ondska
med kärlek

för ondska provoceras av kärlek
och det är så vi besegrar den
med kärlek




Fri vers av Krimskramsan VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-17 21:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och hur besegrar man sin egen?
2017-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP